Автор: mikki
Публикувано на: 25.02.2011 07:16:14

Рейтинг:

Важният

Често казвам на децата си, че ги обичам, повтарям им колко невероятно красиви, смели, умни са, не пропускам да ги поздравя за успехите им. Но най-голямо старание полагам да им показвам всичко това ежедневно, ежечасно, ежеминутно.

 

Те са най-важното нещо в живота ми! И това си личи още от входната ни врата. Прекрачвай прага на нашия дом, няма как човек да не забележи, че тук живеят деца. Не само по играчките. Във всяка стая има техни снимки. В началото аз правех подбора, сега го правим заедно. Те избират кои весели, смешни или тържествени снимки да поставим в рамки. Вратите на шкафовете в детската стая са също тяхно поле за изява. Разделиха си ги по някакъв техен си признак и всеки си лепи лепенки на любимите герои. Често с тиксо залепят и рисунките си там. Запазена територия за рисунките обаче е хладилникът. Почти всеки ден носят от градината и веднага ги залепят с магнитчетата. Има дни, в които трудно откривам дръжката му, толкова е претрупан с детски рисунки. Най-новата "придобивка" към украсата на дома ни са хартиените фигурки, които правят в детската градина - мишки, слончета, кораби - едва им намирам място на етажерките в хола.

 

Признавам си, понякога ми идва в повече тази шарения. Но когато видя как с гордост показват на поредния гост в къщи какво са нарисували или залепили, не мога да не си припомня, че те са най-важното нещо в живота ми и че точно тази шарения им показва, че в този дом, а и в това сърце те са важните!

Важният си ти!
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg