Автор: mikki
Публикувано на: 24.01.2011 12:41:26

Рейтинг:

Топ

Зимните месеци в нашето семейство са препълнени с празници, предимно на децата. Рождени дни, именни дни, Коледа. И подаръци, подаръци. Някои от играчките едва доживяват до следващата сутрин, но има и такива, които с години остават любими на децата. Ето моята лична класация за непреходните играчки, в които си струва да се инвестира, въпреки че някои от тях биха могли да излязат и доста евтино.

 

Кухня, респ. куфар с инструменти за момченцата – подходяща и за едногодишни едва проходили бебета, ако се приберат по-дребните части временно; любима играчка на шестгодишните малки госпожици или порасналите петгодишни майстори.

 

Магнитна дъска за рисуване – двугодишните хлапаци с интерес лепят магнитчета по нея, рисуват с цветни маркери или тебешири; децата в предучилищна възраст учат буквите и цифрите под формата на игра, а първолаците могат да я използват за писане или редене на думички от магнитни букви или да смятат с магнитни цифри.

 

Пластелин, флумастери, водни бои – обясненията тук са излишни. Няма дете, което да не обича да рисува или моделира.

 

Конструктор – от огромните блокчета за бебета, до дребните и сложни елементи за първолаци, това е любима играчка и за момченца, и за момиченца. А всеки родител с радост се включва в строежа на кули, припомняйки си своето детство.

 

Книжки – независимо, че живеем във време, в което компютърът и телевизорът са на почит, книжките все още са любима занимавка на малки и големи деца. Гумени, триизмерни, озвучени, за рисуване или просто с хубави приказки. 

 

Снимка: Flickr

Топ 5 на играчките с главно И
Читателски коментари

Мая - 2011-01-24 20:28:51 0 отговори

Мая -

Ама какки сладки очи има този сладур на снимката :)

Веси - 2011-01-24 20:06:08 0 отговори

Веси -

Две същественинеща са пропуснати. Това са куклите за момичетата и количките за момчетата. Тези две неща нямат замяна. Иначе за другите съм напълно съгласна.

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg