Автор: admin
Публикувано на: 30.11.2010 22:27:56

Рейтинг:

Пътуването с малки деца в автомобил може да се превърне в истински кошмар, тъй като много от малчуганите не обичат да седят завързани в детски столчета и правят всичко възможно да скъсат нервите на родителите си.

Някои възрастни се справят със ситуацията като се карат на детето, а други просто го махат от столчето и го оставят да прави каквото си иска. Тези два варианта за решение на проблема обаче не са никак препоръчителни.

В повечето случаи просто е достатъчно да грабнете вниманието на детето с нещо, за да не мисли то къде се намира. Това може да стане като някой от възрастните измисля игри, пее песни, прави гримаси и т.н., чрез пускане на детски филм на DVD плейър или като позволите на малчуганите да се занимават с така любимите им връзки с ключове и мобилни телефони.

Един друг интересен номер за грабване на вниманието на детето е пускане на музика, но за целта трябва да подберете песни, които то обожава. На клипа можете да видите как едно малко момченце се скъсва от рев и дърпане в столчето, но като чува любимата си песен на Боб Марли коренно променя настроението си.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg